2020-04-10
每次夜晚行經牛摩都總會好多人等緊位,今次終於約左朋友仔一齊去試下。我哋決定食豪少少,揀咗極品牛小排加海鮮放題,呢個本身已經包埋豚肉同雞肉。原來除咗邊爐之外,仲可以燒埋肉,好新奇有趣,我都係第一次試,店員仲好用心教我地點燒。我地越燒越過癮,燒左一整碟牛小排同牛舌,兩樣都係薄切,入口即融。仲燒左一盤海鮮,包括蝦、魷魚、帆立貝,特別推介燒魷魚,夠晒爽口彈牙。佢配有秘製醬料用黎調味,少少辣辣地,加落燒肉度更加惹味。另外仲有兩舊仔骨膠原用黎舊肉太乾ge時候加。之後我地就揀左湯底打邊爐,一人一個自私鍋,分別揀咗豚骨濃湯同壽喜燒。本身自取配料都有唔少選擇。各式各樣ge丸,每樣一粒試下主力都係留番個肚食肉,豬牛雞各一😋,全部肉質口感都唔錯。呢餐食得好滿足,食到撐住個肚走。走ge時候岩岩到黑夜時段,$99免加一,超抵,下次又可以再黎食過。
本身自取配料都有唔少選擇。
各式各樣ge丸,每樣一粒試下
主力都係留番個肚食肉,豬牛雞各一😋,全部肉質口感都唔錯。