2018-06-06 264 瀏覽
前排已經好想試老夫子餐廳,今次終於都有時間約到朋友嚟試下啦! 一入到門口老夫子就企響度歡迎你,真係好有童年回憶呀! 我哋兩個人每人叫咗一個lunch set, 一份美國西冷牛扒配薯菜& 牛脷意粉, 再加多碟瑞士汁雞翼。主菜到嘅時候我哋都好有驚喜,大大碟仲要好好味! 牛扒我哋係叫全熟, 開頭都驚會有啲鞋口, 點知食落非常之juicy一啲都冇好硬嘅感覺。 至於牛脷意粉方面亦都非常之有水準, 我第一次食牛脷意粉會有咁多塊牛脷, 真係食得好開心。餐廳佈置方面做得非常之好, 地方坐得舒服仲有老夫子陪我哋食嘢😍 服務方面亦都不錯, 店員都好樂意為客人介紹食物! 價錢亦都好經濟實惠, 我下次會再嚟幫襯這間餐廳😋😋

羅宋湯
瑞士汁雞翼