2015-03-25 1522 瀏覽
上星期六我同兩個朋友諗住去旺角食放題,當時我地仲未決定去邊間食,諗住去到先揀。去到兆萬中心,誤打誤撞上左11樓,見唔洗等位,於是就問企門口嘅店員點樣收費。佢最初同我地講每人$199,再減$20,我地見價錢尚可,正諗住入去之際我突然記起佢冇同我地講過收唔收加一,於是我就問佢。佢話要收加一,跟住我地見有D貴,正準備轉身走,呢個時候個店員就主動提出唔收加一,仲話得返一張空枱,唔想再搵客咁麻煩,平少少俾我地咁話。於是我地就滿心歡喜入左去,點知原來已經中左伏。去到埋單,我地見張單照收加一,就走去同企門口嗰個店員係咪打錯左張單,點知佢即刻反口話冇講過免加一。但係我地三個明明都聽得好清楚佢有咁樣講過,喺再追問之下佢竟然話免收加一嘅意思係減$20呢個優惠就相當於免加一一樣。我地當然唔會接受佢咁樣嘅解釋,喺爭辯其間佢竟然以粗口辱罵我地。喺各執一詞嘅情況下,再加上我地冇證據在手,最後唯有埋單後憤而離開。食物種類不足,而且好多野食都叫左冇黎,再三催促先知道原來已經賣晒。刺身唔夠凍,三文魚好多根,同埋灰灰黑黑,感覺極唔新鮮。 炸物極多油,炸得太誇張。 串燒一般,太過鹹。環境方面,好似冇開冷氣咁,勁焗促,食得都

環境方面,好似冇開冷氣咁,勁焗促,食得都幾唔舒服。
總結松屋比起以前差左好多,以後都唔會再幫襯。
2015-03-14