2009-06-10
二個人,茶餐廳大排檔日本餐食來食去都個幾樣,咪諗下燒烤囉,同老公第二次來燒烤王,環境ok大,店鋪多,人都多,特別係學生多。 上次個朋友吾知點左乜野餐,但係同老公今次點個隻吾同,遠看老公好像滿載而歸,但係望真D,發覺有好多不同種類既丸,喜歡單吃丸類的人就開心了,肯定能夠滿足你對吃丸的慾望,睇來也是這裡的賣點。 見到個盆有兩隻一樣款色的雞亦,當然,我就好醒甘差起來燒,我老公就燒塊豬扒,吃起來,塊扒都幾爽口,但係沒有像其他人在網上所講的”好入味”,我老公就吾係甘喜歡個陣梳打粉味。 而雞亦,都算可以啦,款色就少D。老公出門口時忘記換條短褲,結果我地吃肉,吸血蚊都一樣開餐,我老公好慘,心痛…這裡學生們都幾多,吾知係咪讀書壓力大,聲浪大左D,其實這樣問題吾大,只是後來他們開始玩潑水個時潑親我老公,我們就真係忍吾住了,離開。這間燒烤場都算係甘啦
這間燒烤場都算係甘啦