2005-08-17
何為滿足?滿意、足夠也!每一次去Pepperonis食野,感覺都係滿足!上星期五我又去左,今次有四個人,點左一個燒排骨、一個薄餅(細)、一份薯皮同一份炸魷魚圈,大家都食到飽飽,每人都唔使90蚊!講下味道,先出擊係炸魷魚圈,食落好香口但唔太油,點少少醬汁就fit晒,連埋伴碟疏菜一齊食更加清新。之後到薯皮喇,兩個薯仔每個開兩邊(一共四件),一層厚厚芝士舖面,芝士入面內有乾坤,原本入面係薯仔肉波波,中間混有醬汁(有茄汁同牛油果汁兩款),不過就略嫌太heavy,食完一件已經會飽左一半!第三樣係個pizza(雞肉薄餅),雖然要個細餅,因為有薯仔打底,夠晒啦,不過好多食開必x客厚面包批的人,就覺得麻麻地,不過以餡料計,Pepperonis略高一線。好戲在後頭,等左好耐既rib出場喇,燒排骨本來冇乜特別,不過Pepperonis用既調味醬就可以將平平無奇既排骨變成美食,味道係意x屋食唔到,不過今次我覺得燒得乾左少少,扣左少少分喇!服務方面,除左之前見開會講廣東話既印巴哥哥外,今次見多左個本地後生仔,服務唔太殷勤但算OK,但係呢度一直我都覺得冇乜冷氣,對於怕熱既人來講,夏天去就唔係太好。***另問編輯
***
另問編輯:可以傳超過一張相嗎?( 編按:請把相片combine便可)