餐廳: 海港燒鵝海鮮酒家
資訊:

2015-04-06 1061 瀏覽
今日去大圍間海港食晚飲, 洛單個陣個女侍應心不在焉,洛完單又無入機,催完又上唔齊的送又上錯送, 蒸鮑魚變盬燒鮑魚,明明洛單講得好清楚用蒜茸蒸, 心諗都係鮑魚就算,但過左四十分中元貝同條虎斑都上唔到, 再催 之後個侍應話條魚等多陣蒸梗,於是再等一下,點知他們剛從魚缸錨起條虎班(我們坐係魚缸旁),看得好清楚,心諗不會還未蒸吧,等左十五分中,再催,又話要等,結果叫經理取消order, 其實我不介意食唔食到條虎班,你照直講話漏左單, 條氣仲順,附上圖  取消order個態度又差
取消order個態度又差
2015-03-31
60 分鐘 (堂食)