招聘中
$16,300-$19,500
月薪
2021-11-23 468 瀏覽
📍吃茶三千📮尖沙咀海港城海運大廈2樓OT264號舖.聞名不如見面, 聽過吃茶三千多時, 一直未有機會飲, 適逢去開海港城買野, 決定要試下龍與鳳🤭.玉露青檸·少甜+纖玉菓子HKD36玉露青檸=玉露青茶+青檸原汁, 店員提醒我因為揀左少甜既關係, 味道會更加酸, 偏愛酸既我當然無問題😌誰不知飲落酸尾尾好開胃好refresh, 纖玉菓子就好似硬身啲既蒟蒻好有咬口😋假如平時鐘意飲檸檬🍋/ 青檸💚/ 橘子🍊類型既飲品既朋友千萬唔好錯過.唔記得左講, 呢杯飲品大大話話等左半個鐘, 想試既朋友記著買左先開始行街, 唔係企係度等半個鐘都幾金.好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳性價比:🧐🧐🧐🧐.#nonstopeatingdiarytaiwanesedrink #nonetopeatingdiary台式飲品#nonstopeatingdiarytsimshatsui #nonstopeatingdiary尖沙咀
📍吃茶三千

性價比:🧐🧐🧐🧐
#nonetopeatingdiary台式飲品
#nonstopeatingdiary尖沙咀
2021-11-20
30 分鐘 (外賣自取)
玉露青檸·少甜+纖玉菓子
  • 玉露青檸