2023-07-11
Oooo澳洲人氣打卡雪糕店ooO澳洲過江龍打卡雪糕店🍦登陸銅鑼灣!小編即時去試一下,「Aqua S」的招牌海鹽雪糕 💕💕! 店舖內掛著一塊霓虹燈牌,網上查一下資料,原來意念係讓世界各地既大家打卡,霓虹燈牌寫上👉🏻「I Got Served In Hong Kong」,是必然的打卡位👍🏻! 到訪當天除了招牌海鹽雪糕,店內推出了柚子🍊及班蘭味供選擇! 所有雪糕可以自選加上不同Toppings (爆炸糖🍬、爆谷、棉花糖雲朵☁️ 、燒棉花糖) OooooO🍭海鹽雪糕+爆谷 $53冰藍色💠的海鹽軟雪糕配爆谷,🍦,外型已經好靚❤️,軟雪糕奶味比較重,入口幼滑,反而海鹽味不太突出,甜味較重,可能我剛從沖繩回來,個人比較喜歡沒有甜味既雪糕配海鹽會較突出。出奇地配😋😋Topping爆谷一起食鹽味又會出返D ,大家可以試下。🔸提提大家,店內位置不多,只有3個吧檯位置可以坐下享用打卡,大家都係預外賣食或站在店內打卡在店內享用!
OooooO
🍭海鹽雪糕+爆谷 $53