2024-10-22
突然間心血來潮想去歡樂天地玩 就去左九龍灣Mega Box😂 其實已經好耐無去過 感覺商場入面既舖頭都變左好多😌 俾我發現左呢間「一燒肉」🇯🇵🔥 最正系佢地既燒肉放題都只需要$119炸❗V1 人気の風味豊かな $198呢個Set包含左具有柔軟而充滿油香同鮮味「鹿兒島A4和牛肉眼配日本玉子」🥩 有肉質既口感但無油膩感既「塩蔥牛舌盛」同埋用上獨門壺漬醬汁 能帶出牛肉天然甜味既「牛肋肉壺漬」😌 如果以上套餐食吾飽都吾怕 因爲只要惠顧V系列套餐 就可以「半價$59 」再追加燒肉放題🤩一人の放題 $119燒肉放題有13款肉類同野菜任食🤪 我地最中意就系肉味濃郁 口感柔軟既「牛五花」同埋充滿肉汁 入口即溶既「和牛漢堡」🤤 而燒肉用既醬汁都有四款tim😆放題均附上前菜 湯品同白飯😌 而我地每人都 +$15 轉左「海苔溫泉玉子飯」🍚安格斯西冷薄燒 $58西冷牛肉口感豐富 肉質厚實😌 只需要輕輕一燒 再擺埋附上既蒜蓉 炸蒜片同蔥花捲住黎食 口感層次更豐富😋香蒜の燒原殼蠔 $38 / 2隻季節限定❗有原味同辣味提供選擇🦪 賣相非常吸引 鮮味十足 有埋蒜蓉加持非常惹味🤤另上食燒肉點可能吾飲野😂 餐廳有多款
V1 人気の風味豊かな $198
一人の放題 $119
安格斯西冷薄燒 $58
香蒜の燒原殼蠔 $38 / 2隻
另上食燒肉點可能吾飲野😂 餐廳有多款汽水茶飲同酒精飲品提供🍶