2003-11-13
我家姐比左一張buy one get one free0既semi- lunch buffet coupon比我, 尋日同細妹同埋個朋友一齊去食. 打去訂位0既時候, 問左價錢, 幾抵喎!! $98一位. 我好耐之前食過呢度另一間餐廳0既buffet都唔錯.原本所謂0既semi-buffet係頭盆係buffet, 包一個main course, dessert同飲品. 頭盆0既choices唔係好多, 有3-4款沙律, 係好普通0個隻. 有煙三文魚, 味道一般. 有凍肉, 冇食. 唔知好唔好味. 壽司, 都有幾多款, 好似北寄貝, 鰻魚.. 而且經常轉款. 味道唔錯, 用料都好新鮮下. 不過最正都係個海鮮濃湯. 真係好香濃. 好明顯係用左好多龍蝦'拗'個湯底. 好好味. 而且d料都好足, 有蝦, 好大隻下, 帶子, 魷魚... 餐包都ok.maincourse我要左喇沙, 個湯都幾香, 少少辣. 有好多配料. 有2隻大蝦, 豆卜, 雞, 魚片, 蛋... 都幾好味. 但係d麵好油下. 細妹要左個印度烤雞配薄餅. ?話d雞好咸, 好似琅焗咁. 而個餅就係比得包, 但就烤過. 呢個比較差.
maincourse我要左喇沙, 個湯都幾香, 少少辣. 有好多配料. 有2隻大蝦, 豆卜, 雞, 魚片, 蛋... 都幾好味. 但係d麵好油下. 細妹要左個印度烤雞配薄餅. ?話d雞好咸, 好似琅焗咁. 而個餅就係比得包, 但就烤過. 呢個比較差. 我個朋友要左個大蝦帶子串, 唔差, 帶子好爽口, 好鮮味. 不過墊底用左意大利飯, 唔好食.
甜品係tiramisu, 味道都ok啦, 好有芝士味, 但酒味欠奉. 個賣相都幾好, 有dstrawberry, blueberry伴碟.
服務都幾好, 幾有禮貌~~
埋單二百蚊多d~~