2015-06-01 691 瀏覽
濕完平成10點鐘, 但係想食韓仔野, 返去尖咀韓國街, 時間又好似唔多夠~ 唯有求救全能既openrice, 點知個fd都未開到個apps, 舉頭就俾我地見到橙綠色字既Hungry Korean~行街行到腳仔軟就梗係叫個醒胃既辣豆腐湯啦, 竟然有得揀走辣或小辣 ~ 食個小辣啦, 畢竟成10點, 食清啲好~ 純粹想自己感覺好啲了吧~ ok, 豆腐滑, 隻青口同蝦仔有鮮甜味, 同個辣湯黎個鮮明既對比, 加埋碗 , 都幾夠食~ 個fd話要減肥,唔敢食多喎,所以就叫左炒粉絲小食, 梗係唔夠啦,我又係咁夾下夾下~~ 所以之後佢都要叫多個壽司, 又俾我夾左2舊, 哈哈哈… 加埋罐可樂, 埋單都係好似唔使$130~ 地方雖然係迫夾啲, 但係入面都好企理, 最緊要既係:就地解決左我地想食韓仔野呢個願望!!!!

~ 食個小辣啦, 畢竟成10點, 食清啲好~

2015-05-31