2020-05-25 124 瀏覽
女朋友生日🎂當然要Book定餐廳😝邊個話一定要食西餐㗎,今次我就book咗佢最鍾意食海鮮🦞銅鑼灣 喜記 😋仲有二人餐,前一日就已經預訂定店員好友善 ,服務都好好 環境古色古香 香港仔艇家嘅感覺😌二人餐$558😬椒鹽瀨尿蝦或者波士頓龍蝦 ,椒鹽瀨尿蝦就食得多啦 ,椒鹽 波士頓龍蝦都係第一次食 🤩🤩估唔到有驚喜喎, 啖啖肉 !而且新鮮彈牙 ,見佢喺魚缸撈出嚟㗎 另外避風塘蒸大扇貝 ,超級大隻,多粉絲正呀 !大大粒肉,肉質鮮甜 🥰真係超級滿足 👍豉椒炒蜆就最夾 同樣新鮮非常鮮 另外加咗$398優惠價要多隻避風塘炒蟹 ,蟹鉗非常之大隻呀,好似手掌咁大 ,肉質紮實😍😍店員仲可以畀蟹我哋揀👍👍真係物超所值 原來佢哋嘅蟹可以 真空蟹外賣,人頭四百幾蚊 呢價錢嚟講可以食到 咁豐富嘅龍蝦肉蟹宴 真係好滿意 😌😌嚟緊父親節 一於book定枱😎😎

店員好友善 ,服務都好好 環境古色古香 香港仔艇家嘅感覺😌

二人餐$558😬

豉椒炒蜆就最夾 同樣新鮮非常鮮