餐廳: 茶園
資訊:

2010-08-18 5 瀏覽
去酒店high tea,,,,,因為一早book 左位,,加上我要求要窗邊位,,,到果日真係有窗邊位坐.中式野: 炒面: 正常炒面味,,OK小籠包: 好好味,,裏面多肉汁雜菜春卷: 好味包類:三文冶,,法式包,迷你牛角包,迷你麥包,,,全部都分別夾住芝士,煙三文魚,牛肉,生菜,火腿等等,,好味鬆餅有兩種:淨鬆餅 & 提子鬆餅 ,, 兩個都係好乾其他appetizer仲有: 煙三文魚,鵝肝醬,三文魚子燉蛋(咸的),,雞翼,,仲有一塊唔知咩勁咸的肉,,類似巴馬火腿咁.,,,,仲有homemade 腸甜品真係有好多,,,有好多都冇食,,因為太飽啦藍莓芝士蛋糕,,,我失望左,,唔夠實,,有芝士味既,,,不過唔係我鐘意個種朱古力撻:好味,,苦苦地朱古力蛋糕,,好味,,唔甜,,有朱古力味cupcake 有3種味,,雲尼拿,朱古力,綠茶,,,,,麻麻地水果撻: D吉士超級甜: brownie好味雪糕,,有很多味...焦糖&牛奶&乳酪雪糕好味雪芭: 淨係食左藍莓&黑加倫子,,兩個都好酸waffle即叫即整,,,不過我食個舊唔係,,,所以唔太好味多款水果: 西瓜好味仲有好多甜品冇食,,,仲有panc

中式野:
炒面: 正常炒面味,,OK
小籠包: 好好味,,裏面多肉汁

雜菜春卷: 好味

包類:

鬆餅有兩種:淨鬆餅 & 提子鬆餅 ,, 兩個都係好乾

甜品真係有好多,,,有好多都冇食,,因為太飽啦
朱古力撻:好味,,苦苦地
朱古力蛋糕,,好味,,唔甜,,有朱古力味
水果撻: D吉士超級甜:

brownie好味
雪糕,,有很多味...焦糖&牛奶&乳酪雪糕好味
雪芭: 淨係食左藍莓&黑加倫子,,兩個都好酸
多款水果: 西瓜好味
仲有好多甜品冇食,,,仲有pancake

飲品:茶/啡,,仲有朱古力
我要左朱古力,,超好飲,,唔同平時個D淨係有奶味同好甜,,呢個真係好有朱古力味!

仲有同款無限添飲

環境超級舒適,,枱與枱之間距離遠,,,,音樂是樂師即場彈奏的.....
全部椅子都是sofa 椅,,超舒適
這個價錢根本是為了環境,服務.....食物真係OK宜而
如果唔想同人迫,,唔想血併食物的話,,,,,,可以選擇這間
2010-08-16
  • 朱古力撻