2017-09-08
又係灣仔覓食喇,今日晏就食西餐,灣仔西餐應有盡有,要貴嘅有,平嘅就唔多啦,意外地比我發現依間唔錯嘅西餐廳,又唔洗加一,又唔洗同人迫,早一日打去訂位留枱就可以啦。店鋪裝修唔錯,侍應哥哥禮貌好好,野食又上得好快。首先我同朋友一人簡左一個set每個set有一小件麵包配自家制蕃茄醬,粒粒蕃茄,再配上酸酸地嘅汁,好開胃。然後就可以簡一個沙律或湯,我地各款簡一樣,咩都試下,值得一提係個磨菇湯,好香濃,好想飲完再加一碗。Main我地要左香煎帶子配忌廉蟹肉意粉同黑松露雞肉燴飯。香煎帶子比較好食,帶子煎得好香,意粉汁都唔錯。但黑松露飯就無咩黑松露味,味道較淡,我就一般般啦。最後,餐飲點左杯咖啡,埋單每人$120 有找,又唔洗加一,又食得飽,如果想食甜品,就可以加$20就有一個藍莓芝士蛋糕,因為今次有d飽,就無加到喇。
店鋪裝修唔錯, 侍應哥哥禮貌好好,野食又上得好快。 首先我同朋友一人簡左一個set
但黑松露飯就無咩黑松露味,味道較淡,我就一般般啦。