2022-06-06 54 瀏覽
沿樓梯行上去,牆壁都係海洋生物,好似登上船咁,環境氣氛好好!座位係梳化椅,好舒服!叫左二人套餐 $768👉🏻SEAFOOD COMBO (CHOOSE THREE)揀左海蝦、藍青口、小墨魚仔,配Lemon Dill Cream Sauce店員係我地面前shake個海鮮袋,一打開真係香氣四溢!應該話鮮味四溢!全部都好新鮮,好爽口彈牙,連粟米、腸仔同薯仔都非常入味!份量亦唔少,真係好驚喜!👉🏻路易斯安那爆谷蟹餅 (+$10)共五件,外表炸得金黃,薄脆皮,食得到一絲絲蟹肉,蟹味濃郁,非常推介!👉🏻蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯每啖都食到蟹肉,大大個蟹鉗勁鮮甜!飯軟淋入味又粒粒分明,好好食!包兩杯house wine,不過今晚唔想飲酒,所以叫左汽水飲!真係名乎其實嘅Mr. Crab!

叫左二人套餐 $768

👉🏻路易斯安那爆谷蟹餅 (+$10)

👉🏻蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯

真係名乎其實嘅Mr. Crab!