[灣仔]私人包廂西班牙式半自助餐今日lunch 去左試lee 間餐廳,本身對佢個burger🍔 都心郁郁💓。但又想試下佢個semi-buffet。所以最後都揀左semi-buffet,下次先試burger 😌Semi-buffet 價錢就睇你選擇咩main courses $168-$358(另加一)Buffet 環節,選擇同款式唔算多,有ham,沙律菜,cheese,生果,其他小食等。但佢勝在如果無晒一款食物,會更換新一款。咁可以試多少少唔同的野食😎而且時間係1130-1515。可以慢慢傾計☺️,慢慢食🤤☁️香烤豬仔脾味道方面唔錯,好入味🥰環境舒適,適合三五知己吹水,因為用餐時間較長⭐️。而且有outdoor ,這個天氣坐出面,有微風,又有d 太陽🌞,兩個字,舒服😌💯⭐️驚喜位:安排10人房間今次我地有8個人,餐廳主動安排了10人的房間俾我地,無要求低消。私隱度高d,又可以暢所欲言👍🏻🙈啱晒一班朋友仔一齊食飯😌整體味道:🌕🌕🌗🌑🌑環境:🌕🌕🌕🌗🌑
[灣仔]私人包廂西班牙式半自助餐

☁️香烤豬仔脾
味道方面唔錯,好入味🥰

⭐️驚喜位:安排10人房間

整體