2021-10-10 181 瀏覽
今年生日屋企人帶咗我去尖沙咀一間裝修都幾靚嘅火鍋刺身店食生日飯. 入到去見到有兩幅特色牆,一邊係用好多花花圍住一個醉字,另一邊係用瓦礫砌成. 食飯嘅檯係雲石大枱,而打邊爐用嘅鍋係金鍋,又同舖頭名幾夾喎. 環境方面都幾靚幾grand🤓🤓.食物方面都有好多選擇,除咗打邊爐仲有刺身同中菜食. 湯底可以選一款或者鴛鴦. 今次屋企人就揀咗酸菜魚湯底,另一款揀咗藥膳醉雞湯底. 湯底好入味醉雞湯底非常正👍🏻 食材新鮮,牛肉,羊肉,珊瑚蚌,四色丸都好好味. 除咗打邊爐仲叫咗刺身🍣刺身係厚切,肥美同口感超好😋😋 個人喜愛龍蝦刺身同三文魚刺身. 整體來講呢間餐廳都幾有驚喜,食物質素高,火鍋店來講係較高質,餐廳侍應亦都好主動同有禮貌. 今次生日飯食得好滿意,可以下次再encore.

食物方面都有好多選擇,除咗打邊爐仲有刺身同中菜食.

慶祝紀念
生日