2022-11-21
旺角彌敦道沿路,食肆大廈,係大廈真係好多好多, 尖沙咀一路到油尖旺,好多好多幢,不過今次就去到,彌敦道旺角區同油麻地 區交界,竟然見到可以喺地牢下面食,仲可以和牛任食放題,兩個人落去揀咗個level 3,二百幾種,食品任叫任食,汽水十多廿款任飲,啤酒都有幾款供應,當然啦食就唔係食得好多㗎喇,和牛一嚟都三款,三款都各有各的特色,個燒烤爐加張魚牛油紙 ,隔油吸煙,都算係好有特色,同埋而家大多會風氣,好多都用張牛油紙,清潔又方便最主要食得開心,起碼唔使咁多燒焦嘅食品食落肚,除咗和牛好正,合規格味道燒,燒烤到真係唔錯,另外一款搵個杯仔嚟到燒啲 菌類,放上去,唔使理佢,加啲牛油醬汁,原來又係另有一番風味嘅,仲有啲牛脷呀 牛心片呀, A4和牛真係冇得彈㗎啦,仲有西班牙黑毛豬五花腩肉,呢個值得嘗試,餐後仲有雪糕,雪糕差唔多係必食嘅甜品,這裏用嘅係牛奶公司嘅雪糕,都好耐冇見牛記嘅雪糕啦,我哋由細個食到大嘅,廿幾年前雀巢收購咗,名氣一落千丈。價錢同埋食品性價比都唔錯,下次有機會都會再回來食多次,淨係飲啤酒都值返票價。