建議:如果大量落單,舖頭有wtsapp 可以提早預訂。日日都勁熱,又濕又焗,行開行埋就想買杯茶飲😆 今次終於第一次試成日會路經既 🥤不要對我尖叫。舖位係正蘭芳園轉角位 😂 天橋一行落樓梯就會見到。今次試左:▫️桂花鮮奶茶 + 白玉珍珠 (微糖 HK$40)本身見到門口張poster 話有新品,不過有好幾款茶飲同配料都售罄🤓 Menu上既茶飲都係無配料,如果想要可以另加 HK$6/款。配料總共有5️⃣款:白玉珍珠、地瓜芋圓、起司奶蓋、原味椰果 同埋 爆漿珍珠。最後揀左桂花鮮奶茶+白玉珍珠🥤 飲落正正常常,揀左微糖,所以唔會暴甜。茶雖然唔係好濃,不過淡淡地既桂花味加埋鮮奶都幾好飲。值得一提係拎既時候,茶同奶係未混合,好似分左層咁😂 店員會提醒番要搖均先好飲。
建議:如果大量落單,舖頭有wtsapp 可以提早預訂。

今次試左:
▫️桂花鮮奶茶 + 白玉珍珠 (微糖 HK$40)

茶雖然唔係好濃,不過淡淡地既桂花味加埋鮮奶都幾好飲。

外賣自取