2024-06-15 212 瀏覽
平時食炑八都係食夜晚,今日得閒同個fd去試下佢個meokbangbbq lunch ste 先分別有午市定食 & 午昼燒肉時光非常多選擇,黎得炑八當然燒肉拉、韓式bbq 係人都知玉米🌽芝士同泡菜蛋可以無限添加、 午昼燒肉時光 | 可加配限定蔥蒜雞腿肉/ 豬肋骨/牛五花(5件)每一樣都係加$48 💓 超級抵食 和牛燒肉飯🥩 | 分量十分足夠 大大碗,和牛油脂香味十足,味道香濃,和牛將飯come嗮,賣相好吸引 😍蔥蒜牛五花🥩蒜香加上牛五花香味,食落口感層次豐富,非常滿足豬肋骨 | 肉質多汁而且有彈性,燒到外皮帶小小炭燒feel.配埋生菜醬汁一齊食,一流呀 🫶🏻蔥蒜雞腿🍗肉 | 非常嫩滑同有彈性,岩嗮我鐘意食滑溜溜既雞肉,咬落肉汁豐富 🫶🏻 哩個雞腿肉無得輸套餐會包埋凍果茶 | 凍檸茶🍋果茶不會太甜,食完燒肉,真係剛剛好解膩,大大杯,果肉分量很足,哩一餐lunch食到太滿足了 🫶🏻

分別有午市定食 & 午昼燒肉時光
非常多選擇,黎得炑八當然燒肉拉、
韓式bbq 係人都知玉米🌽芝士同泡菜蛋可以無限添加、

午昼燒肉時光 |
可加配限定蔥蒜雞腿肉/ 豬肋骨/牛五花(5件)
每一樣都係加$48 💓 超級抵食

和牛燒肉飯🥩 |

蔥蒜牛五花🥩
蒜香加上牛五花香味,食落口感層次豐富,非常滿足

豬肋骨 |

蔥蒜雞腿🍗肉 |