2024-05-01 314 瀏覽
這算是今年最後悔的一餐……..三個人叫了3個下午茶餐,全部都FAIL , 真係好難食!叫咗杯凍美祿,上檯時枝紙飲管浸在杯中,亞女都未飲已淋晒,真係好令人難以接受,小朋友最後唔肯用飲管……同店員反映,佢話可要求 唔好擺入杯內, 大佬,我第一次嚟食,點知你哋會浸住,而家唔比用膠飲管,明知快淋都插住上檯,令人費解!另外,件肉骨茶超嚡兼冇味,應該翻煮過好多次+唔知擺咗幾多日;杯熱奶茶都好稀,冇茶味冇奶味!沙嗲牛麵的沙嗲牛似牛肉乾咁dry。西多士好濕,個感覺似食咗浸完雞蛋的包,完全冇正常西多士的感覺/口感。食咗幾啖已覺後悔選了呢間餐廳…..唔怪之得只有我一檯客,用腳投票係真的,冇人食的餐廳千萬不要嘗試去做白老鼠,否則會後悔莫及!