當你唔知道食咩好既時候 就會好想食啲炸野 感覺好似會精神100% 今日下午 有啲肚餓 睇下有冇吸引既下午茶先~ 甘啱就見到KFC 做緊XO醬封味錫紙焗雞優惠 真係好抵 緊係要再去食啦啦 今次呢個雞女好出色 雖然佢唔係炸😂😂但比係歷史以來其他kfc既雞都好食 佢用錫紙包住 十分之熱lala 一開 xo醬味道十分吸引 超級香 雞肉滑 有彈性 同xo醬味道好夾 佢係雞下面仲有放左蘿蔔一齊去焗 味道好香甜 蘿蔔都十分入味 本來以為好奇怪既組合 原來好好😘😘仲有緊係我係kfc 既最愛 薯格 今次大滿足 食左個大既薯格 十分好食 十分滿意 外面鬆脆 裡面軟淋淋 充滿薯香♥️♥️$20 2件XO醬封味錫紙焗雞(優惠餐品)格格脆薯塊(大)$27.5

$20 2件XO醬封味錫紙焗雞(優惠餐品)

格格脆薯塊(大)$27.5
2023-03-01