2022-10-15
#炸雞 #韓國闊別N年,好耐無感受過係韓國食炸雞🍗飲啤酒既感覺🥹住開附近見到新開張餐廳,心郁郁就入左去試吓🫣咁啱係第一日開業,我哋真lucky試到頭啖雞😂#半份有骨炸雞 $78 揀左蜂蜜醬油味,好有誠意係每舊雞都平均食到個醬,唔係就咁淋上去或者俾兜醬自己點🫢啲雞好滑熱辣辣,仲送左碟酸蘿蔔,好有feel🤣仲嗌左5隻 #原味雞翼 其實有幾隻唔同味道揀,雞翼都好嫩滑,不過原味有啲dry,早知就嗌個不同口味啦🤣 #唔減肥時都食得好重口味 最正係配埋杯沙冰,#火龍果 + #韓國柿 特別限定,2杯都係真材實料,飲得出係原隻生果榨出嚟,甜度都啱啱好,十分推😝可惜新開第一日,靜係得炸雞🍗遲啲試埋其他炸物同主食,而家價錢唔貴,期待😚