2014-08-15
早前因星星熱潮,經常見到長長的人龍,想試下但又不想排隊。今次終於可以試下了,早1日打電話去訂位已經訂到位,等都唔洗等 (可能因為係平日)。由於入面環境有D暗同埋紅,所以D相唔多清,但希望都睇到啦。半半炸雞,味道不錯,又夠脆。我吃過很多家炸雞,除了一些特別差,太厚粉等等。基本上夠脆夠味就已經不錯了,所以沒太大驚喜。雖然紅雞最出名係炸雞,但係我覺得當晚其他菜式較為出色!!!炒年糕,呢個真係好好味。辣得黎又甜甜地,我覺得係我食過最好食既炒年糕呢個芝士炒辣雞都好好味,加埋D芝士真係好香濃咁。同無幾遠果間X家差唔多,但果邊多D,呢邊好似平D? 我都唔係好記得啦。呢個雞蛋卷係最有驚喜!!!因為佢有木魚同埋魚籽係上面架,估唔到果樣一齊食又幾夾喎。雖然唔係傳統韓式,但我反而幾BUY呢一味,食落口好有口感,因為有好多粒魚籽嘛。我地5個人食到好飽先岩岩好食哂依4樣野。其實仲有好多野想食,有個芝士條都好想試呀所以我遲D一定會再黎過,試埋其他野食!!! 黎呢到唔駛下下剩係食炸雞,真係唔錯,真心推介
由於入面環境有D暗同埋紅,所以D相唔多清,但希望都睇到啦。
基本上夠脆夠味就已經不錯了,所以沒太大驚喜。 雖然紅雞最出名係 炸雞,但係我覺得當晚其他菜式較為出色!!!
炒年糕,呢個真係好好味。辣得黎又甜甜地,我覺得係我食過最好食既炒年糕 呢個芝士炒辣雞都好好味,加埋D芝士真係好香濃咁。同無幾遠果間X家差唔多,但果邊多D,呢邊好似平D? 我都唔係好記得啦。 呢個雞蛋卷係最有驚喜!!!因為佢有木魚同埋魚籽係上面架,估唔到果樣一齊食又幾夾喎。
雖然唔係傳統韓式,但我反而幾BUY呢一味,食落口好有口感,因為有好多粒魚籽嘛。 我地5個人食到好飽先岩岩好食哂依4樣野。其實仲有好多野想食,有個芝士條都好想試呀