2017-06-22
初時以為只有漢堡食但原來都有幾多種類的食物,最開心係見到有我最愛的炸魚薯條同意粉。龍蝦牛肉漢堡配香草忌廉汁就咁Burger 既款式已經好多好難選擇,但最後忍唔住叫左個龍蝦牛肉漢堡配香草忌廉汁。個Burger一來到痴左線咁大,大大舊龍蝦肉貨真價實,見到就好興奮。一入口,龍蝦充滿炭燒嘅香味,食得出係有落心機去整,肉質好彈牙,啖啖肉好爽。牛肉都好足料好Juicy。沙律因為跟左Set 選左沙律。D菜好靚好新鮮,好清新。減低左唔少肥膩感。Good!炸魚薯條另外,當然少不了就係炸魚薯條。以$68 的價錢有兩條大魚同薯條,我個人覺得係十分抵食。即叫即炸係要讚的。一上菜,係熱辣辣,炸粉好簿,魚肉好厚,又會唔會散哂。略嫌清淡左少少。藍青口卡邦尼意粉份量都算大,賣相唔錯,味道略嫌鹹左少少,但整體都好Creamy ,可能一個人食會膩D,所以Share 就會剛剛好。可能食物係即叫即做的關係,上菜時間略嫌耐左少少,不過能夠保持食物的熱度同質素係重要的,所以等多一陣就唔緊要。一間小店能夠做出咁多唔同款式的食物,實在係我地客人的福氣。從食物中能夠感受到佢地的用心。
龍蝦牛肉漢堡配香草忌廉汁
沙律