餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2021-08-29 134 瀏覽
對酸辣粉又愛又恨,恨係每當食完總會出曬汗, 愛係嗰種刺激感, 這種矛盾的感覺係久唔久都要feel一次先至過癮講起酸辣粉介紹,一定離不開元祖級傷心酸辣粉,午市套餐$55有齊招牌酸辣粉加配菜招牌蒜泥白肉, 蒜香十足真好食口水雞係又滑又惹味,真係好正跟餐加$31海蜇豬耳正常發揮見到佢另外有個餐牌,小食款色幾特別試咗個辣子粟米,辣度冇得自選,味道係火辣兼有好重嘅椒鹽味, 食完係會著火,唔太食得辣嘅朋友要注意啦,如果食得辣就真係要試,因為火辣配爽甜粟米真係冇得頂涼拌茄子辣度都係冇得選擇,辣椒加蒜蓉粒,咪就係惹味囉

酸辣粉

招牌蒜泥白肉, 蒜香十足真好食

口水雞係又滑又惹味,真係好正

跟餐加$31海蜇豬耳正常發揮

海蜇豬耳

見到佢另外有個餐牌,小食款色幾特別

辣子粟米

涼拌茄子辣度都係冇得選擇,辣椒加蒜蓉粒,咪就係惹味囉

涼拌茄子

辣子粟米