2024-08-27 143 瀏覽
上個禮拜又係family day,就帶咗屋企人去佐敦呢間海洋超級漁港首先必須要講下個大海花蝦,有幾種選擇,分別有避風塘炒,豉油王焗,最吸引我嘅係黃金沙撈啊!所以果斷選擇呢個😚🩷其他仲可以+$20要蒜蓉開邊蒸或者薑蔥粉絲煲呢個黃金沙撈蝦超重咸蛋黃,入口沙沙的,而且蝦超級新鮮,個頭又大,推薦🫶🏻🫶🏻之後叫咗個自選孖寶,只要$298!選擇都幾多,而我哋揀咗豉椒洋蔥肥蜆仲有金銀蒜蒸生猛元貝~最令我驚喜嘅係個蜆,粒粒都超大隻!!最重要嘅係我哋冇人食到有沙,而且夠晒惹味,我哋連配料都食得7788🤣姪女每次去酒樓都必叫咕嚕肉,而呢度更係冰鎮咕嚕肉,酸酸甜甜夠晒開胃,而且入口仲係脆的,真係超好味,個個爭住食🤣🤣🤣跟住見到餐牌上有鮑汁燴滑豆腐,好似係限定㗎,又真係超級滑喎,而且配埋鮑汁配飯一流!!❤️最後大家再叫多個椒鹽焗鮮魷,超夠味,而且魷魚夠新鮮,食落幾爽唔難咬,呢個都幾推薦大家都食得好開心,而且價錢可以接受,要去!!💗👍🏻

大家都食得好開心,而且價錢可以接受,要去!!💗👍🏻