招聘中
7天前
7天前
28天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (得寶商場)
資訊:

2018-03-23 287 瀏覽
很多女士都鍾意食米線, 可能貪佢方便, 快捷, 好似可以食得清清地, 不會太油膩!!其實依家很多食店都可以食到米線, 但要食到好食嘅米線吾易!!我本身就最鍾意食譚仔三哥嘅米線, 真係超煙靭, Q彈!!所以我想食米線時, 一定去三哥食!!今日去到九龍灣得寶花園, 見食客不多, 便揾位坐低食!!呢排想食得清淡D, 叫左竹笙加魚腐清湯米線, 竹笙薄切, 好爽口, 覺得健康保身, 魚腐淋得嚟帶滑, 有魚味!!最後都係忍吾住加多個湖南土匪雞翼, 落左孜然粉, 辣辣地, 好惹味!!
今日去到九龍灣得寶花園, 見食客不多, 便揾位坐低食!!