🎀A Bowl Of⭐燒牛肉青瓜意式三文治⭐烤豬波羅伏洛芝士意式三文治⭐雜菜湯⭐白牡丹茶⭐有機有汽血橙自從去完意大利之後間唔中都會掛住d 意式三文治, 最近知道上環開左間專賣意式三文治嘅小店, 就約埋d 朋友去試下。鋪頭雖然唔係好大, 但係都有成10 個位, 一入到去老闆好熱情咁介紹每款食物, 因為招牌燻牛肉三文治咁啱冇哂, 老闆轉左份本身menu 冇嘅燒牛肉青瓜意式三文治俾我地。呢度d 麵包全部都自家製, 入口比較鬆脆, 充滿空氣感。燒牛肉入面有好多蔬菜, 加上少少香草調味, 食落味道唔錯又夠大份, 好有滿足感。另一款烤豬波羅伏洛芝士意式三文治就充滿油香, 豬肉嘅香味加上芝士真係好好食, 係健康版嘅burger。除左三文治之外, 我地仲叫左雜菜湯同埋枝有機有汽血橙。雜菜湯好足料又夠濃郁, 有機有汽血橙就夠曬fresh, 2樣都叫加埋一份三文治真係啱啱好。Address:中環九如坊2A號地下G/F, 2A Kau U Fong, Central港鐵上環站 A2 出口, 步行約5分鐘#food #foodie #foodhk #foodiehk #觀塘 #美食 #觀塘美食 # #hkre
🎀A Bowl Of

Address:
中環九如坊2A號地下
G/F, 2A Kau U Fong, Central
港鐵上環站 A2 出口, 步行約5分鐘

#food #foodie #foodhk #foodiehk #觀塘 #美食 #觀塘美食 # #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港