2019-09-25 413 瀏覽
之前已經想黎呢間食,但係要自己搵位,又勁多人等緊位,所以每次都放棄左。難得今日咁少食客,同埋今晚我自己一個食,所以就决定食呢間價錢由$68起。A-E餐包飲品同前菜本身我想食B1 餐,問左服務員後發現原來B餐和B1餐的牛肉品種是一樣的,只係加多左蟹肉。但貴左50蚊💸,所以最後都係决定食B餐。記住要攞左位先好買野食呀。如果唔係攞住食物企係度等都幾尷尬😅點完餐之後,侍應就會比一個號碼牌你。咁你只需要坐定定等佢地送上食物。✨牛角次男坊定食 美國肩脊肉$88食物大約五至十分鐘就送到,都算有效率👍🏻跟餐嘅前菜係芝麻醬蕃茄,蕃茄鮮甜。牛肉份量都算多,大約有十塊左右,每塊大約有一隻半手指咁長。🧡燒烤醬汁醃得好入味👍🏻😋一啖牛肉一啖日本米❤️❤️❤️正~飯粒粒分明,有咬口,軟硬適中。餐廳感覺好似高級版嘅快餐店。岩晒香港呢個速食文化而又能夠提供更高嘅食物質素。

難得今日咁少食客,同埋今晚我自己一個食,所以就决定食呢間

價錢由$68起。
A-E餐包飲品同前菜

✨牛角次男坊定食 美國肩脊肉$88

食物大約五至十分鐘就送到,都算有效率👍🏻
跟餐嘅前菜係芝麻醬蕃茄,蕃茄鮮甜。
燒烤醬汁醃得好入味👍🏻😋
一啖牛肉一啖日本米❤️❤️❤️
正~

飯粒粒分明,有咬口,軟硬適中。