2021-10-08 313 瀏覽
👱🏻‍♀️我算係一個食烤魚的常客,網上見有人介紹尖沙咀加連威老道有間烤魚食😋😋⋯⋯琴晚冒着雨都落去試吓,果然無令我失望⋯⋯🥳🥳🥳抱住個肚走🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️我入到去環境寬敞又乾淨, 服務員都好細心,準備好一盤熱水,仲幫我哋洗埋🥢🍽👏👏當我哋唸緊食咩好時,店長見到我哋好煩惱😵‍💫😵,好醒目即時介紹我哋食原條江團魚,佢話肉厚無骨,質感又滑!我哋當然信佢😌啦!盤魚放係我面前時,不停滾滾下,真係好香呀,👅睇到我流晒口水😋⋯⋯忍唔住啦⋯⋯🤣🤣🤣😂😂我食落去第一口,感覺果然同店長講嘅一樣肉厚無骨,質感又滑😋😋😋好新鮮👍🏻👍🏻我本人覺得,食烤魚一定要食原條,先夠原汁原味☺️☺️你哋?😚😚我地兩個人,叫左條江團魚$378,仲有四款配菜送,好抵食呀😃因為我知出面,好多無配菜送,要另加錢😔好多人食辣野鐘都話要配啤酒🍻⋯⋯但我哋今日就簡左支《天地一號》🍾😜😜,因為好耐無飲啦,以前多數返大陸先有,今日竟然「巴辣仔」呢度有☺️☺️☺️⋯⋯好開心同好回味!*一條江團魚🐟$378*安格斯牛肩胛🐮$218*鴨血🦆🩸$48*天地一號🍾(死忘記了🤦🏻‍♀️)🤣👯‍♀️我哋兩個人食到好飽,最終都食唔晒呀⋯⋯🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️已抱住個肚走!所以

因為我知出面,好多無配菜送,要另加錢😔

*一條江團魚🐟$378
*安格斯牛肩胛🐮$218
*鴨血🦆🩸$48
*天地一號🍾(死忘記了🤦🏻‍♀️)🤣

所以我建議大家,以上份量係3個人食🤣🤣

我哋臨走時,店長仲介紹咗小龍蝦🦞比我哋,佢話必食👅,好等我下次再嚟試下,我嘅口水又流出來🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅

哎呀….仲比我見到佢有lunch set 食,係尖沙咀返工的朋友仔,你哋有口福啦⋯⋯👏👏
2021-10-07
  • 原條江團魚