2018-09-27 198 瀏覽
平時都好少食韓國嘢,見到呢到幾得意,一於試試。呢個飯夠大碗,一定夠食。上都有啲類似芝士蛋黃醬,味道適中。炸雞都好多。不過略嫌炸雞🍗有點厚粉同埋有油益味,如果冇埋就更加完美。另外呢個牛肉應該係送嘅,雖然係送但係都算份量OK同埋味道都幾好,係一燒就所有油脂即係溶化入口亦都一樣,都唔錯幾有誠意。大大嚿嘅五花腩好吸引。平時自己都會屋企買五花腩嚟食。呢度一大份夠晒量同行一齊分享!燒完之後好有口感,淨係睇都都滿足啦!服務員都幾好,佢有提醒我哋讚好店舖專頁就有一杯指定嘅所帶飲品送。雖然得一款選擇,但唔緊要。都已經好好滿足有一杯免費飲品,所有多謝店舖!咁有兩種口味,一個士多啤梨、一個蜜瓜,都可以自己選擇,隨個人口味。清新解渴配埋燒肉一齊食係一個好韓式嘅晚餐啦!店舖嗰個抽油煙機系統幾好。好有力同埋貼住但係又唔會阻礙到顧客,夠位置方便又健康。因為我去過其他有韓燒的韓國餐廳,淨係經過有燒肉的位都已經好油又好大油煙味,長期對健康都唔好。所以好欣賞呢度呀👍
平時都好少食韓國嘢,見到呢到幾得意,一於試試。

金仔炸雞飯

磚頭五花肉