2023-01-01 505 瀏覽
第一次寫食評,真係燒到一肚氣,不吐不快😡前排諗住同朋友一齊去bbq, 於是上OpenRice 睇下,見到什麼隱世農莊,世外桃源,食物高質素…好啦,咪book咗去燒嘢食。點知一到埗就知道中咗伏,一片爛地,完全唔覺咩世外桃源,隱世好地方🙄不過山長水遠嚟到,周圍又咁荒蕪,別無選擇,於是只好繼續。入到去,發現D設施都係殘殘舊舊,board game 可以任玩,但完全唔吸引,又多塵又殘缺,遙控車仔玩唔到嘅(問咗職員,佢話壞咗)唯一有個彈床可以跳下,但都係爛爛地🤷🏻‍♀️小朋友悶到爆。好啦,開始燒嘢食,個職員攞咗一盒盒完全冰的食物出嚟,即係10隻冰雞翼黏埋一齊,完全分開唔到嘅,其他食物例如魚蛋、腸仔、燒賣又係冰封咗嘅,用燒烤叉插唔入,同職員反映,問佢地有冇解咗凍嘅食物,因為真係燒唔到,答案係全部都係冰嘅,你地等下啦!ok, 咪成盒雞翼放上燒烤網等解凍,睇住D水滴下滴下,咁樣燒嘢食我都係第一次,明知會有一大班客人來幫襯,點解唔可以做好少少,做返基本野-溶下雪!之後坐坐下,聞到陣陣豬屎味,唔知呢樣係咪農莊嘅賣點,貼近田園,但我真係唔多識欣賞!最後當然等唔到D冰溶啦,就這樣浪費了一個晚上,燒到一肚氣,完全
第一次寫食評,真係燒到一肚氣,不吐不快😡
好啦,咪book咗去燒嘢食。

最後當然等唔到D冰溶啦,就這樣浪費了一個晚上,燒到一肚氣,完全無下次!