2022-02-21
唔好以為係火炭工業區就冇好嘢食, 香港人食嘢又要快又要好食又要平, 呢隻熱狗真係不二之選, 兩個人嘅二人餐食到飽一飽都係百二蚊又有熱狗又有嘢飲又有小食, 仲要全部都係新鮮熱辣即叫即整以前喺大學就食過炸燒賣, 已經覺得相當好味 估唔到喺度會有燒賣熱狗, 燒賣嘅香味比 熱辣辣嘅熱狗包鎖住, 加上洋蔥和秘製醬汁, 一啖咬落去有多重嘅口感同味道火炙芝士辣肉醬熱狗香煎過嘅荷蘭腸, 配上黃芥末同生洋蔥,既香口又fresh, 加上惹味嘅辣肉醬, 香軟嘅拉絲芝士, 唯一嘅食法就係 張嘴巴撐到最大 由熱狗尾一啖咬落去, 醬汁同配料會喺熱狗肚爆出嚟, 務求一口要將所有味道放進入口燒賣飛船小食杯裏面除咗有燒賣之外,仲有香脆炸薯格,麥樂雞,等香脆小食,仲有薯餅, 真係可以食到捧住個肚行不得不試嘅係傳統港式冰鎮奶茶, 用斯里蘭卡茶葉, 加上新鮮鮮奶 所調配而成嘅“ 英女皇奶茶“同埋“回憶奶茶“, 絕對係有別於一般嘅 普通奶茶, 獨特嘅茶香味加上幼滑嘅鮮奶, 而且唔會被冰淡化佢嘅香味, 係必食之選
又有熱狗又有嘢飲又有小食, 仲要全部都係新鮮熱辣即叫即整
火炙芝士辣肉醬熱狗
燒賣飛船小食杯