今晚特登揸車去叉燒大王買外賣,佢之前已經電話落咗order, 去到同收銀員講,我剛剛打嚟叫咗兩碗瀨粉,跟住收銀個姐姐俾咗張單我,我見有兩碗瀨粉已經放咗出嚟,想問收銀員係咪呢兩碗呀? 點知佢大大聲咁話我"你打左電話黎你又唔講?"我話我有講我打嚟落咗order, 但佢堅持話我冇講, anywayssss跟住我再問佢放咗喺度嗰兩碗粉係咪我㗎,佢唔睬我, 我再問多次,個收銀姐姐只係大大聲同斬叉燒嘅師傅講頭先嗰張單取消呀。。。。好彩之後有個好nice 嘅肥姐姐出黎幫我,仲幫口話個收銀係新黎,佢都好唔好意思。。。但當我轉身走嗰陣,個收銀員亦隨即繼續鬧。。。咩事呢而家?我唔知嗰個滿有口音嘅收銀員(望落最年輕但態度最差的一個)係咪其實聽唔明廣東話,但咁嘅服務態度,實在太趕客。。。(之後先知原來我家人同朋友都俾同一個人激過), 如果叉燒大王繼續有咁嘅員工。。。只能祝好運講番d 燒味, 燒鴨d 肉實在太梅啦,有幾嚿仲要有好多毛D 燒腩仔反而幾好,經過15分鐘車程後個皮仲脆,d 瀨粉都唔錯,係比較幼身的,所以好吸到湯👌🏼不過收銀嗰個真係攪到我冇乜胃口, 沒有下次了!

跟住我再問佢放咗喺度嗰兩碗粉係咪我㗎,佢唔睬我

講番d 燒味, 燒鴨d 肉實在太梅啦,有幾嚿仲要有好多毛

不過收銀嗰個真係攪到我冇乜胃口, 沒有下次了!
外賣自取