2014-01-03 1309 瀏覽
同朋友坐低睇Menu成個menu 都係吉列定食連頭盤都係吉列 LOL最後點咗個 燒鯖魚x吉列豬扒 嘅二人餐點餐後等食個陣會有碗芝麻比你中粹佢然後DIY 落佢啲汁 等你無咁悶?!頭盤有 軟殼蟹沙律 木魚豆腐 麵豉湯軟殼蟹1開2 有少少椒鹽 但噤咗個沙律嘅fresh個豆腐配木魚無乜特別 反而個汁幾好飲唔口乾麵豉湯 無乜料 有一塊海帶咁多Main course: 吉列豬扒 炸得啱啱好唔會太油 有個隔油網墊住 食上嚟唔會咁油膩 但真心無乜味道 佢有個啲菜可以Refill 但成碟個感覺有啲DRY燒鯖魚 呢個真係要讚 直頭可以齋賣燒鯖魚唔做吉列嘢 由魚皮食起 已經好Rich 啲魚油味好重 而且仲好滑 之後魚肉真係食唔停 佢燒得嚟唔會乾 同埋用咗鰻魚汁嚟燒 落口即溶 絕對係成餐飯最讚嘅嘢甜品 做緊promotion +$10 有朱古力/抹茶布甸 兩個人就每樣叫一個 朱古力布甸係正嘅 但抹茶個個就有啲失望 一嚟無乜抹茶味 二來佢裡面有紅豆餡出水 鋪頭裝修有啲似宮崎駿卡通片裡面啲西餐廳 如果係拍拖嚟係浪漫嘅 侍應服務都好好 唔該前 唔該後 面帶笑容 好日本風前菜+主菜+甜品+餐茶 = $200/pers
同朋友坐低睇Menu
成個menu 都係吉列定食