2004-11-29 30 瀏覽
燒鳥亭此店就係以前既南蛮 亭(南蛮 亭已搬到showho區了),但水準就好似番來了,南蛮 亭個燒烤師傅一走了後,水準就大不如前,我好久都無去了,但上星期我朋友突然叫我一起去食飯,原本我唔係咁想去,但因我朋友話再想去試試,於是再去,嘩...頭菜叫了兩串粟米,非常好味,剛想問個師傅係咪把佢浸過糖水,點知後面有個女仔就已經大大聲問,係咪浸過糖水架,好好味呀!之後再有其他串燒送上,樣樣都比以前師傅未走前都好,好有水準,另外得一提既,就係燒鵝肝,身厚汁多味好,我又多一間味美店可去了! 但有美中不足就係服務就差一點,D女士應既態度好似係自己家咁,剩係識得行到客前好一點,但都唔係十分好禮貌,行開一邊就變番原形...你估個鋪好大咩,行開都係在客既視線內,講野又大聲,好彩野食好,唔係就慘了!