(非會員)
2008-12-12 6 瀏覽
今日去灣仔有D野搞, 途經膳食小廚 ,見到門口寫住雞扒之覇就入去試下......但正值午飯時間太多人等位, 於是乎行多兩個圈先返去食。返轉頭2:15pm仍然見有人等位.......無計啦....太晏食lunch會搞到今晚食吾到飯, 所以就攝入去。之後點咗個「雞頸飯餐」, 吾好誤會, 係雞扒豬頸肉飯。個雞扒係燒既可以保留住D肉汁, 好好味, 值得一試! 我連皮都食埋架!。豬頸肉一般la!不過$37一碟飯加野飲截都幾貴, D飯又吾係多, 男仔/人吾多夠食! 如果碟反多返D再加個湯咁樣$37就差吾多la!好彩我今日用$27海嘯價就食到。點解? 因為賣單走人果陣樹頭婆on 居居找錯錢, 找多咗$10蚊俾我, 咁我梗係炸儍扮懵兼9秒9即閃啦~~~~!吾通等佢捉返我轉頭攞返咩?!
。豬頸肉一般la!

好彩我今日用$27海嘯價就食到
~~~~!吾通等佢捉返我轉頭攞返咩?!