麻辣火鍋食得多 今晚試吓香鍋 🌶🌶有分香辣鍋🌶 同唔辣嘅醬香鍋🍜 都可以揀肉類海鮮🍖同蔬菜🥦兩大類 所以唔食肉嘅朋友都可以食咁兩個辣得嘅人嚟食當然叫辣啦 😆香辣鍋係用麻辣香料炒自選配料 除咗辣椒同麻椒 仲有芝麻 花生 芫茜除咗揀大中小辣度之外 都有走芝麻走花生走芫茜嘅選擇 驚芫茜嘅朋友都唔洗擔心 😆火鍋嘅話嚟到要等佢滾再淥食材 香鍋嚟到已經炒熟晒可以即刻食 啱晒好餓嘅我 😆《嫩牛肉鮮蝦豆皮萵筍四季豆香辣鍋》用個鑊仔上菜 夠晒氣勢啲嫩牛肉🐮名符其實嫩滑啲中蝦🦐夠爽脆 仲已經剪咗腳 觸鬚 同埋清咗蝦腸 👍🏼👍🏼加埋豆皮 萵筍同四季豆 五款配料都好夾咁惹味嘅香辣鍋《沸騰脆鱔片》呢個對我嚟講係驚喜 🤩我其實對鱔嘅興趣不大 係朋友想試所以叫 竟然食唔停口嘅係我 😆原來沸騰係因為啲啲鱔片係有用辣椒麻椒煮嘅熱油浸住 所以保持到熱度同埋好入味鱔片全部去咗骨 非常爽脆鮮甜 所以我忍唔住一舊接一舊咁食 🙈《蒜泥黃瓜》揀咗兩款咁熱氣嘅主菜 所以叫番一個清清哋嘅冷盤平衡吓 😂
麻辣火鍋食得多 今晚試吓香鍋 🌶🌶

咁兩個辣得嘅人嚟食當然叫辣啦 😆