2010-07-15
九時多, 可以選擇的不多, 本來想去食自家烏冬, 不過還有很多人等位耶, 我和朋友不想等, 唯有再周圍睇睇有咩好食落到樓下, 行過對面馬路, 和朋友講開榮式, 開了那麼久, 但一次都未幫襯過, 朋友問我是食什麼的, 日式? 中式? 我答榮式XDDDDDDD, 好爛的一個冷笑話 每人點了一個SET, 包一杯飲品, 我點的雞藕天成, 聽個名就好攪笑, 有一塊雞扒及年藕餅, 這碟飯及格有餘, 成碟飯都好夠熱, 雞扒肉嫩皮脆, 只係油左少少, 年藕餅又是熱辣辣, 好香口, 而飯呢, 夠晒熱又干身, 一粒粒有咬口, 最愛吃這些飯 朋友的豬頸肉雞扒飯, 我試了一小件豬頸肉, 不會太un, ok的, 飲品要了凍檸茶, 茶不會太苦, 味道剛好, 正!!事後埋單, 本人冇為意, 找了錢便離開, 後來發覺, 他們只收了我$56蚊, 事後看返相片, 明明一個set要$40, 兩個應要$80, 為何只收$56, 莫非找錯錢, 或是9點後有折@@a