2022-02-19
已回購數次 終於記得影張相😂因為次次都太餓 趕住食😘今次2個人食揀咗10”細批 都係$110👍🏻 批底厚度岩岩好 連邊位都好軟熟 唔會食剩! 呢款口味茄醬底 都啖啖肉🤤🤤 芝士都好夠 外賣自取 快速返屋企都仲有拉絲效果👍🏻抵讚不過我都係鐘情佢地皇牌口味 - 加拿大人 Canadian 🥰 材料配得剛好❤️今次配咗個意粉 - 大蝦車厘茄洋蔥忌廉白汁意粉!唔係好高級的味道 $62咋你想點😂😂 但好夠cream sauce 會令人一口口咁食 仲要個份量好大份🤟🏻無得輸😏 比較喜歡佢用紙盒 感覺比全膠盒來得舒服元朗 屯門同紅磡的朋友仔都好幸福 呢間算係抵食高質之選👍🏻👍🏻 而且pizza 味道都好多選擇!外賣自取有9折 唔多人排的話 都係等20分鐘就有🙆🏻♀️🙆🏻♀️