2023-06-29 767 瀏覽
無激素既海南雞😍小朋友食得安心又放心😘 呀女不停話d 海南雞好好食Yummy~ 啲肉十級滑又去晒骨😋佢既食相真係唔會呃人🤣 海南雞同油飯簡直係絕配😍 女女自己一個都食左大半碗啊😆二人餐有仲包左一份豬頸肉、一碟菜、一份小食、兩碗老火湯同小甜品雪米磁,特別要提下個碗湯真係好足料!Bella同爸爸對個湯都讚不絕口呀🤣兩個都好鍾意飲🥰🐣栢檔極品海南雞飯🐣✅無激素✅無抗生素✅無添加味精其他: 店員好快就準備好外賣💜 依樣真心抵讚😍因為妹妹扭緊眼瞓💤我地都希望盡快買完外賣就返屋企,多謝店員勁快手幫手準備好🥰⭐️⭐️食物推介⭐️⭐️極品去骨海南雞🐣(必叫) 無激素、無抗生素嘅三黃雞肉超級嫩滑🥰仲要去埋骨😆大人小朋友都可以直接大啖大啖肉咁食😍安心又放心皇牌無味精靚湯🍵爸爸大讚個湯係用心之作😆 飲得出無添加味精,用紅蘿蔔、南瓜、豬骨、蜜棗、陳皮等材料煲出靚靚嘅老火湯😋 勁滿意呀😚

🐣栢檔極品海南雞飯🐣
✅無激素✅無抗生素✅無添加味精

⭐️⭐️食物推介⭐️⭐️
極品去骨海南雞🐣(必叫)
無激素、無抗生素嘅三黃雞

皇牌無味精靚湯🍵
外賣自取