2019-08-05 341 瀏覽
己經好耐冇去過,3-4年前都成日去的。今日姨甥仔女話想食就帶佢地去。一行5個人,4個 lunch set + 1個a la carte 拉麵 + 2個正價小食。入坐前都見大大個牌寫明11:30後主餐牌九五折,咁lunch set 冇折我都明。但待應9唔撘八話要5:30後,最後佢搵個 AM Kyle 黎。AM 話佢己經係全餐廳最大,並話 lunch set 冇折,我話知道,但我有 order 主餐牌,佢話唔可以比折。其實唔係折唔折問題,而係根本冇合理解釋比到我。只係同我講佢地公司係咁,我又唔係你公司做,點會無啦啦知道你地公司點做?點會知道你地POS 系統白痴到單項比折都做唔到?或者係你地單純唔想比?成件事好奇怪,既然咁,不如收返埋個牌? 另外,食物質素一如以往地差,雞的雪味好大 。沙律及飲品還可以。衛生情況亦好差,其中一個水杯有黑芝麻在內。沒有再幫襯和民的理由。