韓魂

SeoulSoul
2024-05-15 1257 瀏覽
近排見到有間新嘅韓國燒肉放題 所以一於去試下 估唔到咁有驚喜😚無限時韓式燒肉放題 $398👅肉類佢一開始會俾一盤牛肉同豬肉拼盤 俾我哋試下邊隻肉鍾意食 佢有好多款肉選擇 最鍾意係安格斯牛頸脊 特級牛五花 同安格斯牛仔骨 肉味幾出 肉質軟淋🤤燒完之後好香 而韓國即送五花肉都好正 油脂十足 有驚喜🤩👅醬油蟹 醬油蝦呢度一開始仲會俾一份醬油蟹同醬油蝦食 即刻回返本 醬油蟹同醬油蝦食落都幾新鮮😛唔錯👅沙律佢一開始俾咗韓國直送生醃魷魚我哋食 好好食 夠晒辣 幾有韓國風味😌👅小食呢度有得食唔同味嘅韓式煎餅 有芝士味同海鮮味 韓式炒粉絲好煙韌 女小編鍾意 辣炒豬肉調味都好正😍👅炸物呢度有唔同款嘅炸雞 有芝士 韓式調味 要值得一讚係上枱仲好熱 好脆‼️仲有好多肉汁 仲有炸蝦 炸魷魚 👅湯及麵類佢有豆腐湯 牛排骨湯 牛肉大醬湯 而佢嘅泡菜湯幾好飲 幾夠濃味 仲有部隊鍋食😻而佢嘅狸貓公仔麵都好好食 麵質好煙韌 將個公仔麵擺落泡菜湯度覺得好夾🤣👅蒸物呢度有得食韓式豬腳 白切肉 白切牛展等值得一提嘅係呢度嘅服務好好 店員會過嚟幫我哋燒吓肉😝仲有上菜速度都好快 坐得幾舒服 以呢度嘅食物質素同無限時任食 CP值好

無限時韓式燒肉放題 $398

👅炸物

👅湯及麵類

👅蒸物
呢度有得食韓式豬腳 白切肉 白切牛展等

值得一提嘅係呢度嘅服務好好 店員會過嚟幫我哋燒吓肉😝仲有上菜速度都好快 坐得幾舒服 以呢度嘅食物質素同無限時任食 CP值好高 大家一定要嚟呢度一試啊🥰

😋 好味:8.54/10
🤑 價錢:8.00/10