呢間店係Aeon超市旁,唔係第一次食,有留意佢間中做d 豪華set, 改下餐牌,印象中係新鮮抵食,呢個價錢食到魚生丼,簡直就係平民恩物,今日再食,好失望😭唔係慶祝日子既話,一個set過百蚊我覺得已偏貴。做野辛苦,今日收工就食好dd, 為自己充個電,好,就食個海膽丼!睇餐牌,哇,好滿足咁。不過,世事既野往往出人意表🤷🏻‍♀️ 黎到係咁嫁,白茫茫一片咁係咩意思,我向店員查詢,店員話跟足公司份量,圖片只係參巧。有成半部份係參巧?我明海膽或者來貨貴,咁可唔可以用蔥舖番個面呀?食海鮮 丼要舖滿晒先夠滿足嫁嘛,感覺被欺騙一樣😢好啦,講番個味道,海膽主角係新鮮creamy既,算中上,完全無腥味,同蔥粒撈埋飯真係好正!朋友就食呢個呢個似樣d我地之前都食過,三文魚腩係厚切好多,實在令人懷念。味道黎講,三文魚同炙燒腩都新鮮肥美!飯粒抵讚,煙韌彈牙,水份充足!跟餐其實都配埋個湯個湯足料清甜,醒目地用番三文魚頭頭尾尾煲個湯,唔錯,但小心有魚骨。最後,我地搵到餐牌最下面有 "圖片只供參巧" 字樣。講真,去到邊到食野都係嫁喇,唔會預你煮出黎同餐牌一樣,但都唔會反差咁咁咁大掛! 總括黎講,味道好味,但無以前咁抵

睇餐牌,哇,好滿足咁。

不過,世事既野往往出人意表🤷🏻‍♀️

朋友就食呢個

呢個似樣d

飯粒抵讚,煙韌彈牙,水份充足!

跟餐其實都配埋個湯

總括黎講,味道好味,但無以前咁抵食了。