2024-03-08 29 瀏覽
🐻相信好多女士心目中都有一隻最愛嘅bear🐻,我就比較貪心所以想有好多隻,更加想俾好多隻bear圍住我食飯。🐻明太子忌廉大蜆意大利粉 $138意大利粉被明太子忌廉醬完全包圍變成好靚嘅粉紅色,每條都充滿口感柔滑creamy嘅忌廉汁,仲帶有明太子獨特嘅辣味同微鹹刺激味蕾,大蜆亦都真係名乎其實大大隻,食落彈牙有口感,味道鮮甜,非常好味嘅一道意粉👍🏻。🐻芝士慕絲熊仔蛋糕 $58做型係超級得意可愛QQ到我望到心心眼嘅睡眠熊仔,靚到差啲唔捨得食,但味道真係太好味又忍唔住一路食,芝士味道濃郁香甜之餘完全唔會膩。🐻柯華田雪花冰 $102超大碗嘅雪花冰上面仲有隻熊仔冰,賣相就十分得意,味道亦都好出色,雪花冰本身浸入晒柯華田味,加上柯華田脆脆同麻糬粒粒,香甜之餘口感層次豐富,食到底層仲有芝士同朱古力,真係越食越有驚喜嘅甜品,下次一定要試埋其他口味🤤。🐻千語星晨 $45主要由蝶豆花、橙汁同菠蘿汁調製而成,賣相係紫色同橙色為主,飲落味道香甜充滿果香味,上面隻熊仔都可以當冰食架😂。🐻熊仔冷泡茶 $28茶底係烏龍茶,味道清新帶有淡淡香甜味道,個樽係熊仔做型仲可以俾你拎走做紀念,作為熊痴嘅我真係愛不惜手😍。

🐻明太子忌廉大蜆意大利粉 $138

🐻芝士慕絲熊仔蛋糕 $58