2024-05-27
🤍今次介紹既就係來自旺角 ✨📜 GRIND SIZE (旺角)📍旺角通菜街10號地舖🌟Feedback🌟Cream Bbulee $44Ice 72% Chocolate $56Apple Croffle $72火焰松露荷蘭汁薯條 $88黑松露醬刺身帶子手卷粉 $148旺角通菜街竟然有靚靚Cafe~白雪雪仲有得打卡🤓同朋友係一個咁熱鬧嘅地方都可以搵到一個寧靜嘅餐廳🥰🥰🥰環境好舒服,梳化位又榻榻米又有高枱~~ 飲品方面比較特別,今次飲咗啲平時出面Cafe少見嘅咖啡~甜得來又有咖啡味道 最緊要有嗰個焦糖味!!! 朱古力超級濃郁!!朱古力愛好者必須要try try👀👀❣️另外仲有棉花糖配搭🤍🤍薯條同埋超級多松露醬,有種好似蛋黃醬感覺好新鮮😍😍 至於意粉方面手卷粉係第一次食,估唔到個感覺有少少似螺絲粉,但係冇咁多個彎位😂😂😂😂 Croffle就上面有雪糕呢個配搭冇得輸❤️❤️-KS評分- 🌟5分最高🌟🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️
📜 GRIND SIZE (旺角)
📍旺角通菜街10號地舖
🌟Feedback🌟
Cream Bbulee $44
Ice 72% Chocolate $56
Apple Croffle $72
火焰松露荷蘭汁薯條 $88
黑松露醬刺身帶子手卷粉 $148
薯條同埋超級多松露醬,有種好似蛋黃醬感覺好新鮮😍😍
Croffle就上面有雪糕呢個配搭冇得輸❤️❤️
-KS評分-