2019-05-16 601 瀏覽
明明上星期都仲係凍到要拿拿聲拎返床下底d冬天衫出黎著,呢幾日就熱到不得了💦💦 一到summer time 最掛住嘅就梗係各種各樣嘅雪糕,frozen yogurt 同甜品😆去開旺角同朋友食飯,因為未夠鍾所以四週圍行下hea下,咁岩俾我見到Sweet Monster 同有 Popcorn Ice cream 🍿 🍦 ,個樣好似幾吸引,決定4個人買2個唔同味試下。叫左一個焦糖popcorn 一個朱古力 popcorn, 底下嘅雪糕係一樣嘅,都係冰感比較重嘅雪糕,感覺似去食打邊爐放題嘅 frozen yogurt, 食落都好 fresh ! 店員好好心機好整齊咁痴好一粒粒嘅popcorn,不是過食左幾淡之後就開始淋,要盡快食🤪