2019-10-10 694 瀏覽
踏入10月,開始有d秋風,就即刻要食羊腩煲其實有1段時間無打到食評,不過尼個羊腩煲真係令我燃起番要打食評既意志,因為實在好好味之前黎過尼間食店,已經知道尼度既海鮮係出名新鮮同價錢合理,所以見到佢推出尼個新野,我都好有信心。都係講番個羊腩煲先啦,羊腩唔會切得太大舊,味道好正宗,好入味,一d都唔穌。最重要係1d都唔會難嚼,就算瘦肉既位置都好淋。(感覺到佢地真係好用心去整)入面有好多荀同馬蹄,而且馬蹄仲好爽甜。配埋枝竹,索哂湯汁再食。另外,我地再點左個蟹同蝦,原來尼個配搭都出奇好夾,海鮮既鮮甜味同羊腩煲配合,會有一種濃厚而有層次既味道,(唔識點形容)你地有機會一定要試下甘try try。尼間我覺得係一間良心小店,小本經營,每樣食物都好有心同質量。值得一試👍卜卜蜆煲同粥底海鮮煲,都係我推介❤️😜
踏入10月,開始有d秋風,就即刻要食羊腩煲

配埋枝竹,索哂湯汁再食。

你地有機會一定要試下甘try try。

卜卜蜆煲同粥底海鮮煲,都係我推介❤️😜