2020-06-21
近呢半年疫情之下我都唔知食過呢間餐廳幾多次🙈🙈🙈。。又下午茶又宵夜。。。今次終於試埋佢個brunch🥂。。。早三星期前已book定這個brunch🥂。。原來父親節正日也無額外加價。。折扣coupon各樣繼續可使用。。抵讚星期日嘅brunch長期都好full🤨未夠11點已經安排我哋入座。。我當然隨即行出去影吓相打下卡📸。。剛剛開始幾乎個個都食凍海鮮同刺身。。差啲就Miss咗魚子醬小食😋。。。但係時間流流長至到2:30慢慢再嚟食都大把時間。。。當然最怕你肚子撐不下啦🤣起初。。我們吃了一兩轉凍海鮮🦞🦀🐚。。還吃了很多帶子和甜蝦刺身😋。。不過熱食也不遜色。。我就比較喜歡芝士🧀菠菜焗帶子。。芝士🧀焗龍蝦🦞。。還有我喜歡的即包片皮鴨🦆。。當然還有中式點心鮮蝦豬肉燒賣和小籠包。。又有炸乳鴿海南雞但實在冇quota了🙈🙈🙈另外。。是我特別欣賞酒店對加錢💰餐飲的安排。。由於brunch可以選擇加$100免費任飲香檳🍾️。。有時一台人裏面總有一些不飲酒。。。但這間酒店就很彈性。。。可以只需加部分客人。。安排很好👍👍👍👍👍職員添加也算快速。。常常refill香檳🥂價錢包果汁和一杯餐飲就708。。如果包任飲香檳
價錢包果汁和一杯餐飲就708。。如果包任飲香檳🍾️🥂就808。。。當然要加10%。。。今餐我哋就好抵啦因為我哋係member有張半價優惠券所以簡直係超值